Nederlands

Direct huren?

Je kunt direct de fietsen gaan reserveren waar je gebruik van wilt maken. Ons reserveringssysteem is in het Engels, lukt het niet? Wij helpen u graag!

Klik op de afbeelding om door te gaan naar de juiste pagina of klik hier!

Wie zijn wij?

Bij ons huur je fietsen rechtstreeks van de fietsenmaker zelf! Elke fiets wordt bij terugkomst van verhuur door ons compleet nagekeken en voorzien van een servicebeurt. Zo weet je zeker dat je altijd een perfect onderhouden fiets mee krijgt!

Meer over de reparatie weten? Kijk dan op de website van FietzHerstel Dokkum.

Wat voor fietsen verhuren wij?

Wij verhuren ons eigen merk fietsen. In Nederland gemaakte kwaliteitsfietsen waar je veel plezier van kunt hebben. Elke fiets heeft zijn eigen accessoires die je er bij kunt huren, meer informatie?

Klik op de afbeelding om door te gaan naar de juiste pagina of klik hier!

Fietsen bezorgen op je verblijfplaats?

Wij bieden je de mogelijkheid om bij aankomst op je verblijfplaats direct op je fiets te kunnen stappen! We hebben ons vaste locaties waar we mee samen werken.

Meer informatie over deze locaties vind je hier!

Dit moet je hebben gezien.

Dokkum kent veel bijzonder bezienswaardigheden. Van Bonifatius tot de IJsfontein. Maar we hebben ook unieke ondernemers in onze stad. Graag geven we je de kans om kennis te maken met deze unieke ondernemers.

Meer informatie over deze locaties vind je hier!

Contact

Heb je nog vragen of kan je er niet uit komen? Wij helpen je graag. Je kunt ons een e-mail sturen, bellen of een WhatsApp bericht sturen.

Voor de contactpagina klik je op de afbeelding of op deze link.

Algemene voorwaarden

Ver zoeken naar de algemene voorwaarden is niet nodig. We zijn graag eerlijk en daarom kan je ze hier vinden. Om misverstanden te voorkomen is het altijd aangeraden de algemene voorwaarden voor het huren van de fietsen te gaan lezen, deze vind je hier!